Skoda Aks Drive Sabac

KREATIVNOST

UŽIVATI U SVAKOM TRENUTKU

Razvoj, napredak, bolji automobili - to nas vodi od osnivanja već 120 godina. Cilj nam je da pravimo vozila koja Vas neće samo prevesti od tačke A do tačke B već automobil koji će Vas oduševiti dizajnom, Simply Clever detaljima i preformansama. Upoznajte se sa našim novitetima i uživajte u vožnji.

DIZAJNIRAN ZA DANAS I SUTRA

Zajedničko za sve modele ŠKODA je njihov dizajn koji je inspirisan kristalom. Ali izgled nije sve. Ceo automobil je dizajniran ne samo da izgleda dobro već i da funkcioniše bez greške. Pogledajte šta se krije iza dizajna ŠKODA.

SISTEMI CONNECT ZA SAVRŠEN DAN

Pozovite operatera pomoći na putu uz pomoć jednog dugmeta, proverite vremensku prognozu, cene goriva, pratite Vaše vozilo na daljinu ili zabavljajte se sadržajima sa Vašeg telefona - to su samo neke od funkcija sistema Connect.

Skoda Aks Drive Sabac

SMART FUNKCIJE...

Proverite na koje sve načine ste zaštićeni u vozilima ŠKODA.

MAGIJA...

Prihvatite malu pomoć kada manevrišete ili pustite da auto parkira sam.

ŠKODA je sposobna da prati saobraćaj i saobraćajne znake.

Automobil može sam da se zaustavi u slučaju opasnosti a na dugim putovanjima može da Vas podseti da je potrebno odmoriti.

SIMPLY CLEVER DETALJI

Svaki model je jedinstvena kombinacija Simply Clever detalja koji će Vam učiniti život lakšim.

Skoda Aks Drive Sabac

INDUSTRIJA 4.0

Kada se govori o inovacijama u autoindustriji, većina nas misli na nova rešenja i tehnologije u samim kolima. Međutim, promene postoje i u projektiovanju i proizvodnji i uopše nisu manje važne. Konstantno se trudimo da naša proizvodnja bude u toku sa najnovijim tehnologijama.

ŠKODA AUTO DIGILAB: NAŠE MESTO ZA INOVACIJE

Centralno mesto gde nastaju nove ideje u digitalnim uslugama je ŠKODA AUTO DigiLab. Mesto za kreativne koji istražuju i razviaju biznis modele, solucije i proizvode mobilnosti u budućnosti.

Skoda Aks Drive Sabac