ŠKODA VISION X

KONCEPT SA X FAKTOROM

ŠKODA najavljuje još jednog člana u porodici SUV modela - VISION X. Ovaj Crossover koncept Škode je najkompaktniji i najdinamičniji do sada. Ima prepoznatljive linije, robustan i impozantan stav. VISION X ima poseban izgled koji je dinamičan i uzbudljiv čak i kada vozilo stoji.

Jedinstvenost je drugo ime za model VISION X. Spoljašnji izgled je odlično uparen sa "Sport-clever' detaljima a tu su i novi detalji u gepeku. Dakle, kad kažemo da ovaj automobil ima "X Faktor", stvarno to i mislimo.

X-TRA SPECIJALAN SA X-TRA PROSTOROM

Unutrašnjost VISION X je prostrana, preciznih linija i sa detaljima koji su tipični za ŠKODA SUV modele. Izdvajamo transparentne i osvetljene trouglaste rešetke integrisane na instrument tabli i prikaz potrošnje energije na centralnom displeju između sedišta.

TRI UZBUDLJIVA NAČINA KRETANJA

Tri je magičan broj za model VISION X. Ovaj koncept ima nekoliko agregata dajući vam tri načina pokretanja na CNG, benzin i struju.

A kada parkirate , VISION X i dalje donosi uzbuđenja: u prtljažniku se nalazi električni skejtbord, zaštitna kaciga nagrađena za dizajn, a tu je i dron sa kamerom.