Škoda originalni i rezervni delovi

ŠKODA Originalni rezervni delovi

Postavili smo iste visoke kriterijume u proizvodnji i razvoju ŠKODA Originalnih rezervnih delova kao što postoje u proizvodnji novih ŠKODA vozila. Mnogi rezervni delovi su razvijeni zajedno sa razvojem novog vozila tako da je montaža jednostavna i brza. Asortiman rezervnih delova obuhvata potrošni materijal, limarske delove, ulje, stakla i farove. ŠKODA Originalni rezervni delovi imaju standardnu dvogodišnju garanciju a pošto su dostupni 15 godina posle završetka proizvodnje modela, nemate brige da ćete naći deo za Vašu ŠKODU.

ŠKODA Originalna ulja

ŠKODA Originalna ulja su napravljena specijalno za Vaš motor. Ona garantuju da će motor postići maksimalne performanse uz minimalnu potrošnju goriva.

Škoda originalni i rezervni delovi

ŠKODA Ekonomski delovi

Ova posebna grupa rezervnih delova je dizajnirana za vozila koja su starija od četiri godine tako da je cena njihovog održavanja srazmerna vrednosti vozila. Manja cena ekonomskih delova je postignuta manjom mogućnošću kombinovanja među modelima i prilagođenom konstrukcijom. Materiijali koji se koriste su takvi da nema kompromisa kada je sigurnost u pitanju. ŠKODA ekonomski delovi imaju dvogodišnju garanciju, napravljeni su po ŠKODA tehnoligiji i garantuju bezbednost i kvalitet. Do njih možete doći preko mreže ovlašćenih dilera ŠKODA.

Zašto kupiti ŠKODA Ekonomski deo?

To su ekskluzivni ŠKODA proizvodi ali jeftiniji od Originalnih ŠKODA delova. Testirani su prema pravilima Volkswagen Group i imaju dvogodišnju garanicju.

ŠKODA Zamenljivi delovi

ŠKODA Zamenljivi delovi su reparirani delovi za voozila bilo koje starosti. U proocesu reparacije, delovi se rastavljaju, čiste , mere i testiraju. Individualne komponente svakog dela se repariraju ili menjaju novim. Intenzivno korišćenje repariranih delova znače za zaštitu životne sredine u smislu smanjenja otpada. Takođe, smanjuje se potrošnja energije u proizvodnji

Pogodnosti korišćenja Zamenljivih delova

Manja cena u zavisnosti od vrste dela, 100% kompatibilni sa vozilom, bezbedni i kvalitetni u skladu sa ŠKODA standardima, čuvaju životnu sredinu.

AdBlue

AdBlue® je ekološko sintetičko sredstvo koje sadrži visok procenat uree (32.5%) i destilovane vode (67.5%). Pomaže da neki ŠKODA modeli sa dizel motorima postignu stroge ekološke standarde. Potrošnja zavisi od stila vožnje, temperatue sistema i atmosferskih prilika. Količina tečnosti AdBlue® u rezervoaru se elektronski prati. Vozač dobija informaciju na instrument tabli da je potrebno dopuniti tečnost AdBlue®. Dopunite AdBlue® kod ovlašćenog servisera ŠKODA. Čisto, brzo i jednostavno.

Škoda originalni i rezervni delovi