AKS DRIVE DOO Škoda Šabac

AKS Drive d.o.o. Šabac

AKS Drive d.o.o. ŠabacPreduzeće AKS DRIVE DOO je prodajni diler i ovlašćeni serviser ŠKODINIH vozila za teritoriju opštine Šabac i Mačvanskog okruga, tako da kao jedini ovlašćeni predstavnik, a u sistemu ovlašćenog uvoznika ŠKODE za R. Srbiju, pruža sve usluge prodaje, servisiranja i održavanja ŠKODINIH vozila na ovoj teritoriji.

U našem prodajno – servisnom centru se možete upoznati sa svim modelima ŠKODE, a naše prodajno osoblje će Vam pomoći da odaberete pravi model za Vas. Uzimajući u obzir da Vam ŠKODA može ponuditi široku paletu kako modela, tako i motora i paketa opreme, ne sumnjamo da ćete napraviti pravi izbor za Vas.

Međutim ukoliko je Vašem automobilu potreban redovan servis ili eventualna popravka nekog kvara, naši obučeni mehaničari, električari, elektroničari, limari i farbari, koji poseduju ŠKODINE certifikate će sigurno uspeti da pronadju pravo rešenje za Vas.

Ako Vam i to od finalnih servisnih usluga nije zadovoljilo Vaše prohteve, tu smo da Vam ponudimo, kako vulkaniziranje, reglažu točkova na vozilu, hotel guma, vrhunsko mašinsko pranje sa najkvalitetnijim sredstvima, a u našem servisnom centru možete izvršiti i sve vrste limarsko/farbarskih radova.

Naše ambicije i želje su da na teritoriji opštine Šabac doprinesemo boljem, kvalitetnijem i bržem usluživanju sadašnjih i budućih korisnika i vlasnika ŠKODA vozila.

Mi smo sada tu da brinemo o Vašem automobilu.


AKS drive : Kako do nas