Skoda Naslednje

NAŠE NASLEĐE

NAŠA ISTORIJA JE PRIČA O BUDUĆNOSTI

Od 1895, proizvodimo najsavremenije automobile. Modele koji su bili ispred svog vremena. Ovaj pionirski duh, prvo je inspirisan biciklima, kasnije motorciklima a na kraju automobilima. Posvećeni smo dizajnu, funkcionalnosti i inovacijama već 125 godina. U 2020, bacićemo pogled u budućnost, uživati u sadašnjosti i podsetili se prošlosti.

PRIČA KOJA NE LIČI NI NA JEDNU DRUGU

Pođite sa nama na uzbudljivo putovanje kroz istoriju ŠKODE koje počinje od osnivanja kompanije 1895. godine do današnjih dana. Upoznajte se sa bogatim nasleđem i zanimljivim trenucima razvoja.

Skoda Naslednje

SEDITE ZA UPRAVLJAČ

Provozajte se stari modelom ŠKODA. Vratite se kroz vreme sa nama za volanom modela L&K ŠKODA 110. Čeka Vas prijatna vožnja starim delom Praga gde se nećete upoznati samo sa automobilom već i sa detaljima iz života prošlosti.

OSNIVAČI

Partnerstvo između Vaclava Laurina i Vaclava Klementa i osnivanje zajedničke kompanije je početak naše priče o uspehu.

PREKRETNICE KOJE SU NAS PROMENILE

Bilo je nekoliko prekretnica u našoj istoriji koje su nas usmerile u pravom smeru napred. Upoznajmo se njima i svim modelima koje smo proizveli.

SIMBOL NAŠIH IDEJA

Svaki automobil sa krilatom strelom u svojoj genitici ima dugu tradiciju inovacija. ŠKODA logo se vremenom takođe menjao. Posetite ŠKODA muzej i upoznajte se sa razvojem brenda.

STRAST KOJA POKREĆE

Istorija nije samo protok vremena. To je zbir priča koje ostaju u sećanju. U čast ŠKODA tradicije, napravili smo kolaž ne od događaja već od emocija. Kao što znamo, niko bolje ne čuva uspomene od ljudi koji voze naš automobile.

MODELI MODERNOG VREMENA

Moderna istorija ŠKODE počinje 1991. godine spajanjem sa Volkswagen grupom. U tom trenutku, prvi model moderne ere FAVORIT, već se prodavao i na taj način je počela uspešna tranzicija fabrike u proizvođača modernih automobila. Upoznajte se sa ovim i drugim modelima koji su se proizvodili tokom godina.

ŠKODA Muzej

Upoznajte se sa istorijatom ŠKODE u našem muzeju gde ćete osim legendarnih modela videti i poslednja futuristička koncept vozila.

Skoda Naslednje