Skoda Connect

ŠKODA CONNECT

Predstavljamo Vam ŠKODA Connect, online usluge koje će Vam pomoći da uživate u svakom trenutku! Kupovinom svih ili samo nekih usluga pretvarate Vaš automobil u mesto za zabavu ali i dobijate pouzdanog suvozača.

INFOTAINMENT ONLINE

Infotainment Online usluge će Vam pomoći da svaki put stignete na željeno mesto brzo i sigurno. Usluge su dostupne uz Amundsen i Columbus ŠKODA infotainment sisteme. Usluge se periodično produžavaju.


CARE CONNECT: PROAKTIVNE USLUGE

Proactive Service je funkcija koja će Vam pomoći u slučaju problema ili nedoumica u vezi statusom Vašeg automobila. Automobil automatski kontaktira servis ili zove pomoć u slučaju nezgode. Proactive Service je kompatibilan sa većinom infotainment uređaja i može biti standardna ili opciona oprema .


CARE CONNECT: DALJINSKI PRISTUP

Remote Access je potpuno nova funkcija kontrole vozila pomoću telefona. Možete koristiti telefon za kontrolu nekih funkcija vozila i dobijanje upozorenja o statusu.


SOS POZIV

Veoma važan deo ŠKODA Connect je SOS poziv koji dolazi kao standard ili kao deo dodatne opreme u okviru Care Connect paketa usluga i besplatan je u toku čitavog radnog veka vozila.


Skoda Connect

ŠKODA CONNECT PORTAL

Pomoću ŠKODA Connect Portala možete upravljati sa funkcijama ŠKODA Connect usluga lako i jednostavno.

Skoda Connect

ŠKODA CONNECT APLIKACIJA

ŠKODA Connect Aplikacija omogućava daljinski uvid i kontrolu Vašeg automobila.

Skoda Connect

DOSTUPNOST ŠKODA CONNECT USLUGA

Na jednostavan način možete proveriti da li funkcije ŠKODA Connect usluga važe i u Vašoj zemlji.