Skoda Akd Drive Sabac

ZA ONO ŠTO VAS POKREĆE

Neko traži avanturu dok ostali uživaju u kreativnosti. Nekoga pokreće znatiželja i slobodan duh; nekome je suđeno da postane istraživač i heroj. Sve nas motivšu različite stvari ali ono što nas povezuje je jedno: promena.

SPREMAN NA SVE

Ovde u ŠKODI gajimo strast prema tradiciji, tehnologiji i dizajnu. Postoje stvari koje nas pokreću svaki dan da živimo jače i sa više strasti. Pogledajte kako nam to uspeva.

ZA HEROJE

Ne nose čarobne ogrtače ali zahtevaju najbolji alat za svoj rad. Zbog toga pravimo tehnologiju koja je funkcionalna.

Skoda Akd Drive Sabac

100 Tradicije: ŠKODA ambulantna kola

Ambulantna kola ŠKODA, spašavaju živote više od 110 godina. Pogledajte kako ambulantna kola KODIAQ sledi stope svojih prethodnika.

Skoda Akd Drive Sabac

Moja nagrada je kad vidim da moj rad pomaže ljudima

Njih zovu kada je najkritičnije. Automobili koji ih voze do povređenih moraju biti brzi i pouzdani. Pogledajmo bliže kako izgleda život lekara hitne pomoći.

Skoda Akd Drive Sabac

Nikad ne bih jeo u svom automobilu

Policajac Jean-Philippe Jaquier je odgovoran za više od stotinu policijskih i interventnih vozila a ni jednu sitnica nije izgubio. Odakle dolazi njegova ljubav prema kolima? Šta automobil čini dobrm policijskim automobilom?

ZA KREATIVNE

Naša filosofija u dizajniranju je emocija. Zbog toga za nas dizajn je umetnost.

Skoda Akd Drive Sabac

8 koraka do novog koncept vozila

VISION E je imao premijeru u Šangaju i njegov dizajn je imao gomilu pozitivnih komentara. Pitate se kako je nastao izgled unutrašnjosti i spoljašnjosti?

Skoda Akd Drive Sabac

Dizajn budi emocije

Oliver Stefani je glavni dizajner kompanije ŠKODA. Kako na radnom mestu stalno crta, ne čudi da je i svoje odgovore na pitanja u ovom intervjuu za ŠKODA Storyboard - nacrtao.

Skoda Akd Drive Sabac

Upoznajte se sa našim timom dizajnera

Proporcija oblika je osnova svakog uspešnog dizajna. Da bi se ostvarila prava emocija sa klijentima potrebno je i više od toga. Upoznajte majstore dizajna.

ZA SLOBODNE DUHOM

Nekada se ide ređim putem – pa makar to značilo kompletni off road.

Skoda Akd Drive Sabac

Iza scene: Sunce i osmeh

Dame i gospodo, dobrodošli ! Pozvani ste da prisusustvujete početku partnerstva ŠKODE i Cirque du Soleil® u studiju Barandov u Pragu.

Skoda Akd Drive Sabac

Oslobodite svoj duh

Da li je naizgled besmislen arhitektonski detalj našao svoju svrhu? Martin Dražil, akrobata na biciklu , osvojio je prašku skulpturu zvanu “kupatilo za nilskog konja” ili “hranilica za slonove”.

Skoda Akd Drive Sabac

Smeh je stvarno najbolji lek

Klovnovi-doktori donose najbolji lek bolesnoj deci i starima – smeh i na taj način olakšavaju njihove brige. Pročitajte kako to oni rade.

ZA MOTIVISANE

Ustani, obuci se i kreni: postići cilj zahteva motivaciju. Naša strast za kretanjem znači da ćemo biti uz Vas bilo koji cilj ste sebi postavili da postignete.

Skoda Akd Drive Sabac

Avantura u Himalajima

Četvoro hrabrih biciklista oborilo je rekord na ruti od Leh-a do Khardung La u Indiji. Na jednom od najviših puteva u svetu prešli su velike prepreke: uspon od više od 1,800 metara u dužini od 40 kilometara, nedostatak kiseonika i brutalne vremenske prilike.

Skoda Akd Drive Sabac

Zašto vozimo: Od pankera do bajkera

Nekada velike promene u našim životima dešavaju se slučajno. Pitajte Irca Orla Walsh kako je njegovu budućnost promenio očev stari bicikl.

Skoda Akd Drive Sabac

Tour de France iz prve ruke

Svetska najteža biciklistička trka nije teška samo fizički. Pročitajte priču o amaterima koji su sebi postavili izazov da pređu samo jednu etapu Tour de France trke.

ZA AVANTURISTE

Svaki put je pozivnica da doživite nešto novo – sve što Vam treba je mesto u prvom redu. Kde god da ste i gde god da ste se uputili – pozivamo Vas da uživate sa nama.

Skoda Akd Drive Sabac

Umetnost brzine. Pontus Tidemand i OCTAVIA RS 245

Brzina je energija. To je veličanstvena sila koja zahteva poštovanje. Umetnost je kontrola energije. Jednom kada se to nauči, može se iskoristiti u postizanju velikih rezulatata. Na primer da postanete svetski šampion u reliju ili poštovani umetnik.

<
Skoda Akd Drive Sabac

Taksi! FABIA R5 je provozala putnike kroz Prag

Veliki spojler, bučni auspuh i zaštitni ram. Slika koja još nije viđena u Pragu.

Skoda Akd Drive Sabac

KODIAQ je prva ŠKODA koja će završiti Dakar Rally

ŠKODA KODIAQ je jedna od onih vozila koja će stići na cilj ovogodišnje 40. trke Dakar Rally. SUV koji je apsolvirao trku duž Južne Amerike je serijski model bez modifikacija.

ZA RADOZNALE

Napredne ideje često imaju korene u prošlosti. Kao i Vi, cenimo našu prošlost jer nam pomaže da se krećemo napred. Naša 120 godina duga istorija, nastavlja da nas inspiriše na našem putu u budućnost automobilizma.

Skoda Akd Drive Sabac

Budućnost E-mobilnosti

Elektro vozila nisu novost. Iznenadićete se koliko se dugo koriste!

Skoda Akd Drive Sabac

Geokečing slavi tradiciju ŠKODE

Da li se bogata istorija kompanije ŠKODA može udružiti sa modernom igrom geokečing? Naravno da može! Zbog toga smo napravili novčiće sa istorijskim motivima. Kako nastaju i koje legendarne modele će predstavljati?

Skoda Akd Drive Sabac

Virtualna šetnja kroz Prag

Kompanija ŠKODA ne nudi upoznavanje sa svojom istorijom već i sa istorijom Praga prve polovine 20. veka.

ZA ISTRAŽIVAČE

Ulazak u nepoznato zahteva dobru pripremu. Naš fokus na tehnologiji znači da nećete ostati na cedilu u bilo kojoj sitauciji.

Skoda Akd Drive Sabac

Od bučnog Bombaja do nebeskih visina

Paraglajding je sport koji će Vas savršeno opustiti. Tridesettrogodišnji Sachin Pathare je zaljubljen u ovaj sport jer mu pruža savršen izlazak iz bučnog rodnog grada Bombaja.

Skoda Akd Drive Sabac

Avantura u podnožju planine Etna

Zovu je mama Etna. Za stanovnike istočne Sicilije ona je komšinica koje se ponekad plaše.Ipak, uživaju u njenoj blizini.

Skoda Akd Drive Sabac

Planinar

Retko ko zna da je Majorka najbolja planinarska destinacija u Evropi. Planinar Sebastián Álvarez se ovde oseća kao kod kuće.

ZA SVE

Odaberite automobil koji najbolje pristaje Vašim potrebama: mali gradski auto, praktični SUV ili elegantnu limuzinu.